Dag 1: Amsterdam - Oklahoma City

Find more about Weather in Amsterdam, NLVerslag:
Vanochtend mooi op tijd wakker en de taxi van Van Dorp was er keurig op tijd, geen files onderweg naar Amsterdam dus we waren zo op Schiphol. Nadat we ingecheckt hadden en onze 3 koffers kwijt waren, eerst even de nodige rookwaren gekocht en vervolgens een bakkie gedronken zodat we helemaal klaar waren voor de grote overtocht. We zouden met Continental Airlines vliegen maar United heeft die maatschappij overgenomen. We konden dus niet online inchecken en hadden helaas andere plaatsen in het vliegtuig als dat de bedoeling was! Maar eigenlijk was daar helemaal niets mis mee, ieder een eigen schermpje om films te kijken of een spelletje te spelen. En lekker met z’n twee├źn naast elkaar, geen vreemde naast ons! De verzorging onderweg was helemaal in orde, genoeg te eten en te drinken.

Na de tussenstop in Houston vlogen we het laatste korte stuk naar Oklahoma City met een heel klein toestel. Aangekomen op OKC de huurauto opgehaald, TomTom ge├»nstalleerd en snel naar het hotel gereden. We rijden dit jaar in een Chevrolet Captiva Sport uit 2012, hele complete auto (lederen bekleding, schuifdak, achteruitrijcamera en nog veel meer extra’s). Alle drie de koffers passen gelukkig makkelijk in de kofferruimte. We hebben dit jaar een extra koffer met schaalmodellen bij ons die we gaan afleveren bij het Route 66 Museum in Lebanon MO. We hebben nog geen idee hoe de modellen de reis hebben overleefd, die koffer is nog niet open geweest…

In het hotel aangekomen lag er een bericht van Ken the Landrunner (motor tour guide en artiest) of wij hem even konden bellen. Met Ken afgesproken dat wij hem morgenmiddag bij het zwembad van het hotel zien en hij zou er voor zorgen dat er een koud biertje voor mij (Willem) klaar staat. Nu gaan we eerst proberen wat slaap in te halen zodat we er morgen helemaal klaar voor zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten